Syyskuu

Avainsanat: , ,

Luoja, että elämä menee vauhdilla eteenpäin ja osittain ohi kuin huomaamatta. Illat pimenevät, syysmyrskyt ottavat tuulta alleen ja maailmalla meno senkun hurjenee. Katselin tuossa lomakohteita ensi talvelle ja tuli todettua, että hirmumyrsky pyyhkäsi muutaman kohteen maan tasalle muutamassa tunnissa.

Ihminen on täysin luonnon armoilla. Tarviiko enää nostaa esiin keskustelua ilmastonmuutoksesta?

Molemmat blogini ovat olleet hyvin jäissä tämän vuoden, sillä olen kirjoittanut graduani, käynyt töissä ja yrittänyt sovittaa yksinhuoltaja elämääni parhaani mukaan palettiin mukaan. Lopputulos on canvaksella ollut sekalaisen vaihteleva. Kalkkiviiva häämöttää ja samalla olen todennut, että tässä iässä minua ei tarvitse enää kasvattaa ja vitutuskäyräni on täynnä. Tosi ystävät ovat jääneet ja kaikki muut ovat saaneet jatkaa matkaansa Tangeriin tai seuraavaan vapaaseen satamaan odottamaan seuraavaa lauttaa.

Uskon, että tässä on kyse ihan normaalista kehitysvaiheesta ihmisen elämässä. Vaihe joka karsii, jotta sitä kykenee siirtymään seuraavaan vaiheeseen. Vaihe, jossa ihminen valitsee ketä haluaa mukaansa seuraavaan vaiheeseen. Vaihe joka sisältää vähemmän ärsykkeitä kuin tämä edellinen vuosikymmen. Toki kun tämä karsiutuminen tapahtuu luonnostaan on naisia siunattu vaihdevuosilla. En edes kykene kuvittelemaan miten ne tulevat vaikuttamaan minuun. Vuosiin on aikaa 1-10 vuotta. Vähän niinkuin odottaisi lotto voittoa ja ympäristösi on se, joka loppupelissä kertoo kuinka isosta potista on kyse! Mitä suuremmat voimat jylläävät, sitä vähemmän sinä itse ne huomaat mutta ympäristösi ja ystäväsi eivät ole yhtä erehtyväisiä. Oma lähtökohtani on se, että valloilleen tulee pääsemään totaalinen helvetti. Kaikki mikä myötäilee sitä lievempää oiretta otetaan ilolla vastaan niin itseni kuin ystävieni taholtakin (uskoisin).

En mitenkään jaksa uskoa, että kuuluisin niihin harvinaisten joukkoon, kuten yksi tädeistäni, joka ei edes tiennyt, että oliko hänellä vaihevuodet vai ei!

Time and experience will tell!

Haluaako joku kertoa minulle mitä seuraavien vuosien saatossa on tiedossa?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *