Sielunystävä on sellainen jota sinä et saa

Avainsanat: , , , , , , ,

mermaid and me

Olen aikaisemmin kirjoittanut sielunystävyydestä täällä, klik.

Luin tässä muutama päivä sitten mielenkiintoisen artikkelin sielun ystävyydestä. Miksi se oli mielenkiintoinen, niin siksi, että tässä ei hehkutettu sitä kuinka sielunystävä on juuri se elämäsi rakkaus josta pitää olla kiitollinen, vaan….

Tässä asiaa lähestyttiin siltä kantilta, että sielunystävä on aivan joku toinen.

Sielunystävän tarkoitus on olla elämässäsi ja opettaa sinulle jotain ja kun sinä olet valmis ja läksysi oppinut, niin tämä ihminen poistuu elämästäsi omille teilleen. Hänen tarkoituksensa ei ole tukea ja ymmärtää. Hän voi olla samalla aaltopituudella mutta hänen tehtävänsä on opettaa sinulle jotain tärkeää.

Aloin miettimään, että tuossahan voisi olla jotain perää. Sielunystävä on siis sellainen ihminen joka ei anna sinulle sitä mitä sinä haluat, ja se opetus on siinä, että ne asiat joita haluat eivät yksinkertaisesti ole varattuna sinua varten, eivätkä ne tee sinulle hyvää millään tasolla.

Meneekö yli hilseen, vai saatteko ajatuksestani kiinni?

Sielunystävä ei ole se suuri rakkaus jota te ette koskaan saaneet, koska olosuhteet olivat mitä olivat. Sielunystävä on juuri se suuri ihminen jonka tarkoitus on ollut opettaa sinulle ihan kaikkea muuta, kuin sitä, että saisit haluamasi.

Joten kysymys kuuluukin, olenko minä kohdannut sielunystäväni vielä?

Olen, mutta nyt vasta tajuan mikä hänen roolinsa aikoinaan oli minun henkisen kasvuni suhteen.

Voi pojat, kun sitä voisi kertoa nuorelle itselleen yhtä sun toista, mutta toisaalta…eipä tämä elämä olisi yhtään hauskaa jos sitä välttäisi kaikki sudenkuopat ja riidat;)

Poikakaveri ja puoliso ovat siis eri asia kuin sielunystävä!

Puss.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *