Punainen Resonoiva Taivaanvaeltaja

Avainsanat: , , , , , , , , ,

buddha spirit

Otin tässä vähän selvää, millainen minä olen tähtikartan mukaan, jos se vaikka jotenkin eroaisi omasta tai ystävieni käsityksestä minusta.

Punainen Taivaanvaeltaja

Olet sfääreissä liikkuva Punainen Taivaanvaeltaja, Avaruuden voima. Oma sisäinen maailma on sinulle välttämättömyys. Sinulla on korkeat moraaliset ja eettiset periaatteet, jotka takaavat uskollisuuden omaa itseäsi ja ihmiskuntaa kohtaan. Olet ahkera, luotettava, uskollinen, tietorikas ja monitaitoinen. Olet hyvien asioiden puolesta toimiva ristiretkeläinen, ja siksi pääset välillä törmäämään jyrkiksi kokemiisi mielipiteisiin ja asenteisiin.

Resonoiva

Resonoiva, keskimmäinen sana mayanimessäsi, tarkoittaa numeroa seitsemän ja se on virityksen resonoiva sointu. Seitsemän on keskimmäinen numero pyhän kalenterin Tzolkinin numeroiden ketjussa yhdestä kolmeentoista. Kysymyksessä on virittäytyminen kanavaksi energian välittämisessä eri muodoissaan, vastaanottamista ja antamista. Resonanssi tarkoittaa tietynlaista harmoniaa, sopusointua, joka vallitsee tai syntyy energioiden kohtaamisessa.

Jos se kerran on kirjoitettu tähtiin, niin mikä ettei?

– Scarlet –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *