Pidä visio mielessä

Avainsanat: , , , ,

vision process

Ihanaa kun on perjantai. Kun on nukkunut kaksi yötä huonosti, niin sitä kaipaa jo viikonloppua kummasti. Ei oo hirveesti auttanut selällään nukkuminen, jos naamataulua on katsominen. Mistä ihmeestä tuo neste oikein kertyy? Taitaa olla suolan käyttö suurin syy yhdistettynä tähän ihanaiseen 40+ ikään. En ole synnytyksen jälkeen nukkunut selälläni ja siitä onkin jo monta vuotta aikaa. Tai no kerran yritin, mutta kun meni iltapäivään saakka ennenkuin ne tyynyrypyt ja painaumat läks kasvoista, niin juu-ei-kiitos-mulle!

Vähennä suolaa, lisää liikuntaa (pitkäkestoista), syö terveellisesti kaikkea (kaikki mikä maistuu pahalle), älä altista ihoasi auringolle (kaapissako sitä sitten pitäisi istua)?

Olen onnistunut vain ja ainoastaan olemaan poissa auringosta koko kesän (työt) ja suomen vähäluminen kesä. Tuo asia korjataan Turkin matkalla kohta. Pitkäkestoinen liikunta korjataan kans katsomalla kun toiset Les Millssaille lomakohteessa pitkäkestoisesti ja sitten en oikein tiedäkään tämän enempää…

Ihanaa loppu viikkoa

Puss

ps. kukat ovat Mari Havian kukkakaupasta, Torikadulta, Kokkolassa. Saa niitä tulla kauempaakin katsomaan;) siellä on vielä niitä ihania ruusuja, muistatteko David Austinin Keira ruusut?

Jos ei miehesi tai naisesi yllätä sinua, niin yllätä itse itsesi ostamalla ruusuja, only for you ♥

2 vastausta artikkeliin “Pidä visio mielessä”

 1. Tiia K sanoo:

  Heh miten nuo kaikki kuulostaa niin tutulta. Parempia unia ja ihanaa viikonloppua! <3

  • Scarlet sanoo:

   Tiia K: Kivoja ne tyynyliinan raidat iltapäivällä naamassa 🙂
   ihanaa viikonloppua sinnekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *