Onnittelen itseäni selviytymisestä

Avainsanat: , , , , , ,

 

Marimekko alessi magisso oiva

marimekkofinland

Huomenta, tänään olisi tarkoitus lähteä käymään naapurikaupungissa. Saa nähdä pääsenkö ajatusta pidemmälle.

Nyt kun tiedän, että työt alkavat kesäkuussa, niin voin oikeasti rentouta ja olla vain. Onnistuu aika hyvin, näin niinkuin omasta mielestäni. Silloin kun ihminen on työtön, sitä usein kuulee toisten suusta, että nauti nyt kun voit. Itse en kykene nauttimaan siitä olotilasta, sillä se epävarmuus syö sisuksia erittäin tehokkaasti. Koskaan et tiedä, milloin asiat alkavat järjestyä ja se pieni paniikki, että mitä jos ne ei järjestykään?

No voin paljastaa, että kun ressasin tammi-helmikuussa ihan liian kallista vuokra asuntoani ja etsin kuumeisesti uutta, niin mikään ei tuntunut osuvan. Sitten yksi tiistai aamu äiti soitti ja sanoi, että lehdessä on ilmoitus, mene katsomaan. Niin varmaan meenkin, ei se voi olla hyvä kun on noin sopivan hintanen. Menin kuitenkin ja kaksi tuntia myöhemmin minulla oli vuokrasopimus allekirjoitettuna.

Että, onko asioilla tapana järjestyä? No on mutta me emme vain voi uskoa sitä ilman stressiä. Minä ainakaan.

Lauantaina minulla on viimeinen englanninkielen tunti ja ne olla siinä sitten.

Viime vuosi oli aika raskas. Vuosi meni avioeron tiimoilta ja siihen liittyvissä papereissa ja käytännön asioissa. Kävin normaalisti päivätyössä ja samalla opiskelin 66 op avoimessa yliopistossa. Välillä tuntui epäreilulta kun opiskelijatoverit valittelivat ajan puutetta ja kuinka opiskelu on raskasta kun on lapsia. On minullakin lapsi mutta minulla oli myös tuo kaikki muu. Tosin ymmärsin siinä vaiheessa, että toisten voimavaroja ja kurjuuksia ei voi koskaan verrata toisiinsa. Lähdin ajattelemaan, että hitto, tämähän kertoo minusta tosi paljon ja heillä on voimavaroja jonkin toisen asian suhteen enemmän kuin minulla.  Kriisinkin keskellä ajattelen kristallinkirkkaasti ja pystyn toimimaan ja se on hyvä tietää ja tuntea itsestään.

Minä en uhriutunut sohovalle yhtenäkään päivänä, vaan nousin joka ikinen aamu ylös 07 ja niin teen vieläkin.

Nyt aamupalalle ja edelleen ajatuksen tasolla olen menossa kohti Pietarsaaren kauppoja.

Ihanaa päivän jatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *