Olen tässä puuhastellut jotain hyvää

Avainsanat: , , , , , , ,

vanhusten hyvinvointi

En meinaa malttaa odottaa kuun loppuun jolloin tekin saatte tietää mitä minä olen puuhastellut tässä huhtikuusta lähtien. Minä ja pikku puuhasteluni tullaan rytinällä ihmisten tietoisuuteen 30 syyskuuta.

Olen entuudestaan tuttu kaupunkilaisille siitä, että olen toimelias ja saan aikaan yhtä sun toista. Viimeisin 4-vuotta kestänyt projektini olikin valtakunnallinen, jossa pidettiin huoli että jokainen 100 vuotias sai villasukat ja onnittelukortin syntymäpäivänään. Yhtenä vuonna sukitin kaikki yli 100 vuotiaat suomen maassamme.

En tosin yksin, vaan siihen tarvittiin monta ihanaa kokkolalaista toimijaa jotka lähtivät mukaan hyvän asian puolesta.

Silloin kysyttiin, että mitäs sinä seuraavaksi keksit? Vastasin, että en tiedä. Tiedän kuitenkin sitten kun se osuu kohalle, että tässä se on.

Syyskuun 30 päivä tekin tiedätte sen mitä me tiedetään:)

Toivon että tykkäätte siitä yhtä paljon kuin minä, ja ne ihmiset jotka olen saanut mukaan tähän jutuun. Toivon myös että jokainen bloggari ja ystäväni auttaa linkittämään ja jakamaan sitä hyvää. Sillä hyvä tulee aina takaisin. Monin kerroin.

Vielä hetken eletään jännän äärellä, jookosta?

♥ ♥ ♥

”Keski-Pohjanmaa on sentään mukava paikka, josta kyllä kehtaa olla kotoisin. Joka täällä on käynyt syntymässä, hän kaipaa näitä seutuja ja viihtyy täällä. Kansa on täällä rehtiä, toimekasta ja kyvykästä, vaikkakin vaatimatonta ja itsestään ääntä pitämätöntä, minkä vuoksi se on säilynyt hiukan huomaamattomana niiden rinnalla, jotka kaikki salansa kaakattavat muulle maailmalle. Täällä on kansalaisten keskellä tasa-arvo, todellinen demokratia, joka lähentelee ihannetta. Ei ole täällä eroa isännän ja palkollisen, ei emännän ja kotiapulaisen välillä. Se ei ole opittua tai teennäistä kissankultaa, vaan isien perintöä, josta kannatta ylpeillä”.

Otto Eemeli, Keski-Pohjanmaan muistoalbumi 1947.

 

4 vastausta artikkeliin “Olen tässä puuhastellut jotain hyvää”

 1. Jael sanoo:

  Ihanan herkkä kuva. Hienoja tempauksia olet tehnyt,ja nyt jään uteliaana odottelemaan mikä tuo uusi juttusi on….

  • Scarlet sanoo:

   Jael: Kiitos kauniista sanoistasi, niin toivon että tavataan joskus livenä <3
   Tämä viimeisin projektini on niin sydämet sulattava juttu että <3
   Kohta saat lukea siitä....

 2. Satu N. / Satuelämää sanoo:

  Jään kyllä mielenkiinnolla odottamaan. Kyllä se niin vain on , että hyvä kannattaa pistää AINA kiertämään. Niin ilmeisesti tässäkin tapauksessa…?? 🙂

  • Scarlet sanoo:

   Satu N: Tässä kiertää hyvä ja rakkaus <3 Niin ihana juttu tulossa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *