No Dol gel with devils claw

Avainsanat: , , , , ,

No Dol gel

Aboa Medican No Dol kipugeeli on minulle uusi tuttavuus, ja koska halusin kokeilla luonnonmukaisempaa tuotetta kuin ne perinteiset kylmää ja kuumaa hohkaavat perinteiset apteekin geelivoiteet, sain tämän testattavaksi.

Geeli sisältää harpagonjuurta eli pirunkouraa jolla on viilentävä ja rauhoittava vaikutus. Geeli auttaa moniin lihas- ja nivelkipuihin, ja tuoksu on mieto eikä geeli ärsytä tai polta ihoa.

Voit tilata täältä, tai kipasta Kokkolan Prisman yhteydessä olevan Luontaistuntijoille ja napata tuubin hyllystä. Sama pätee alla olevaan magnesium öljysuihkeeseen.

Magnesium oil

Magnesium suihke on erionmainen varsinkin jos lapsilla esiintyy lihas kipuja. Jos vain voin välttää voimakkaita aineita ja lääkkeitä niin suosin voitehissa ja vitamiineissa aina luontaiskaupan antimia. Itse suihkutan tätä iltaisin jalkoihin ja menen nukkumaan. Jalat ja mieli kiittävät aamulla.

 

Olen nyt käyttänyt No Dol kipugeelia muutaman kerran, ja se auttaa oikeasti. Magnesiumsuihke on minulle jo entuudestaan tuttu tuote, ja sen kohdalla en osaa sanoa kuinka hyvin auttaa tai ei auta. Olen ollut niin kipeä lihaksistani, että mikään ei ole auttanut. Nyt tämän uuden viljattoman ja maidottoman ruokavalion ansiosta ovat kivut hellittäneet todella paljon, ja se hämmentää. Suihkuttelen silti joka ilta jalkoihin magnesiumöljyä, sillä se imeytyy heti ja hyvin, joten ei siitä haittaakaan ole.

2 vastausta artikkeliin “No Dol gel with devils claw”

  1. Jael sanoo:

    Tuo kipugeeli kuulostaa hyvältä. Yleensä laitan sitä kiinalaista voidetta kipuiluun mutta siinä on niin voimakas tuoksu..

    • Scarlet sanoo:

      Jael: Tämä on hyvä, ja sen verran mieto tuoksu että ei ahista hengitystä eikä ole petivaatteissa kiinni vielä pesunkin jälkeen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *