Niin kauan kun lapset raportoi, asiat on ihan hyvin

Avainsanat: , , , , , ,

auringonkukkia

Olen aina toitottanut lapselleni, että kaikesta pitää pystyä puhumaan. Äiti EI suutu, no matter what! Pokkani on pitänyt tähän päivään saakka, ja toivon että se pysyy jatkossakin aina kun lapsen lause alkaa sanoin: äiti, mulla on yks totuus kerrottavana sulle.

Eipä se suuttuminen ja huutaminen auta tippaakaan, vaikka muuten olenkin sitä mieltä että kyllä tähän maailmaan aina ääntä mahtuu (kantavan ääneen omaavana helppoa puolustella). Silloin kun tehdään hölmöjä juttuja, ja niitä juttuja joissa yksikään aivosolu ei ole sisällytetty toimintaan mukaan niin maltillinen keskustelu, perustelu ja muutama esimerkki on aina kohillansa. Kaikkee tyhymää voi kokeilla kerran, sitä sattuu muillekin mutta jos useammin alat tekemään niin se on sitten tyhymyyttä. Näin olen muutaman kerran todennut lapselleni.

Tässä listattuna muutamia parhaita paloja mitä on tapahtunut oikeasti, me ei onneksi oteta crediittiä kaikista näistä, mutta silleesti aattelin vähän avata tätä lapsiperhe arkea josta harva kehtaa kahvipöydässä puhua. Varsinkin jos se on se oma rakkauden hedelmä joka on mennyt ja tehnyt omasta mielestään jotain todella briljanttia!

Ajeltiin hissin katolla ylös ja alas. Laitettiin fairya kesällä kalliolle ja laskettiin pulkalla mereen. Tehtiin nuppineulalla reikiä kortsupaketteihin. Noukittiin toivomuslähteestä kolikoita kamun isän kävelykepillä johon laitettiin purkat. Korvattiin vodka vedellä ja luultiin, ettei kukaan huomaa. Syötiin kaverin kans roskiksesta mäkkärin jämiä. Kustiin moottorisahan bensatankkiin.

Kuulostaako tutulta?

Kuulen todella mieluusti ihan näin vertaistuen muodossa, että mitäs teillä on keksitty, ja minkä ikäsenä?

You know kids and stupid thing go hand in hand. When your a child you´ll do the most fascinating things in your life, such as: sit on the top of a elevator roof up and down. Change the vodka into water and think that nobody won´t notice a thing. Eat Mc Donalds left overs from the bin. Urinate in to the chainsaw oil tank. Make some tiny holes in condomes with a needle….

Does this sound any familiar to you, or do you think I+m insane?

4 vastausta artikkeliin “Niin kauan kun lapset raportoi, asiat on ihan hyvin”

 1. Outi sanoo:

  Teininä istuttiin grillin takana metsässä ja poltettiin löydettyjä klapeja ja laatikoita, että pysyttiin lämpiminä. Viritettiin yhden kaverin mopo niin sillä pystyi ajamaan kolmipäällä.
  Varasin liput Outi Omenaisen nimellä leffateatterista, koska se kuulosti hassulta.
  Kävin kysymässä onko hopean väriset kengät aitoa hopeaa ja kun myyjä vastasi että ei ole, niin sanoin että en voi niitä sitten ostaa koska mulla on nikkeliallergia.
  Nämä kaikki tapahtui 13-16 vuotiaana 😀

  • Scarlet sanoo:

   Outi: Mahtavaa, kiitos näistä <3
   Ihan lyömätön tuo nikkeliallergia letkautus 😀

 2. Tiia K sanoo:

  No hih nimenomaan laitettu Fairya kalliolle ja laskettu pulkalla mereen ja en minä mutta ystäväni ajeli hissillä ylös ja alas mikä on oikeasti aivan kamalan vaarallista ja järkyttävää.

  Hui kuinkahan paljon maailmassa on lapsia jotka ovat syntyneet jäynästä eli kortsujen reittämisestä. 😉 HIH

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *