Muutama kuva minun kodistani

Avainsanat: , , , , , ,

olkkari

Minä en rajoita kynttilänpolttoa jouluun vaan sytytän ne lähes joka päivä, ympäri vuoden.

Pentikin lyhtymaljakot ovat mitä loistavimpia, sillä sisukset niihin voi vaihtaa teemoittain jos siltä tuntuu tai sitten yläosa nostetaan pois ja käytössäsi on hyvät maljakot.

Salla Laurinolli

Viimesin taidehankintani taitaa olla tämä Hämeenlinnalaisen Salla Laurinollin maalaus. Tori Amoksen biisit vaatii vielä vähän treeniä sillä sormet ovat vähän ruosteessa sitten viime kerran. Soitin joskus herrain vuonna muistaakseni 11 vuotta pianoa, sittemmin se on jäänyt lähestulkoon kokonaan. Tosin talentti ei katoa mutta ruostuu.

makuuhuone

makarin elukat

Tänään on ollut aivan loistava päivä. Aamulla pitkä astanga treeni, makoilua piikkimatolla ja lounas. Sitten pitkä puhelin soitto ”vanhalle” hyvälle ystävälle vuosien takaa ja fiilistelyä Velvet Undergroundin & Nicon seurassa. Parhautta. Askel oli kumman kevyt loppupäivän ja uusi idea tatskalle syntyi…pitääpä soittaa Joonakselle jotta saa alkaa nakuttamaan.

Hienoa huomata kun sitä ei enää ole huono versio itsestä kuten viime vuosina tuppasi käymään ja  että muutkin ovat muuttuneet, pelkästään parempaan suuntaan. Olen aina ollut sitä mieltä, että ihminen joka on valmis tekemään töitä itsensä eteen ja haluaa muuttua, voi saavuttaa ihan mitä vain.

Vai mitä mieltä te olette?

 

2 vastausta artikkeliin “Muutama kuva minun kodistani”

  1. Tessa sanoo:

    Nattia!!!!!!! Laita lisaa!!!! Just sun nakosta. X

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *