Mitä sinulle kuuluu?

Avainsanat: , , , ,

buddha

Tiedättekö mikä on ihmisten suurin ongelma?

Se on mielestäni puhumattomuus. Vaikeista asioista ei voi tai saa puhua, kun ne on epämiellyttäviä ja vaikeita. Hyvistä asioista ei voi hehkuttaa liikaa sillä silloin olet ylpeä. Pitäisi olla vaan hiljaa ja toivoa että kaikki menee ihan hyvin vai mitä?

Asioiden peittely näkyy eri ihmisissä eri tavalla. Toiset syövät suruunsa, ahdistukseensa tai sitten he ovat syömättä lainkaan, tai oksentavat syömänsä ruan. Toiset keräävät esimerkiksi mariskooleja kaapit täyteen, aivan, kaapit täyteen. Miksi? Itsellänikin on aivan liian monta muumi mukia. Miksi ihmeessä, kun käytän vain yhtä ja samaa? Aion pistää mukit myyntiin, sillä niissä mukeissa ei ole mitään järkeä. Olen niin kyllästynyt kiintymään väärällä tavalla tavaraan, ja 35 muumi mukia ei kuulosta hyvältä! Jos joku teistä haluaa kerätä edelleen, niin aivan vapaasti, mutta kysy itseltäsi että miksi sinä oikein keräät niitä astioita kaapin perälle?

Toiset ovat hillittömän hauskoja, vaikka itkevätkin iltaisin kotona. Miksi ihmeessä meillä pitäisi olla jokin rooli, jota me esitämme. Tai paremminkin sanottuna rooli, jolla peitämme omat ominaisuutemme joita jotku kutsuvat ”virheiksi”. Onko meillä kaikilla niin heikko itsetunto, että me emme kestä näyttää herkkää puoltamme toisillemme, vaan aina ollaan suorittamassa hymyssä suin vaikka se onkin veri joka maistuu suussa.

Miten sinulla menee? Kiitos tosi hyvin ja mairea hymy päälle.

Minä olen ollut aina rehellinen, ja jos minulta kysyy niin voi saada vastauksen että ihan päin persettä, tai kiitos ihan kohtalaisesti päivä kerrallaan. En edes muista, milloin olisi mennyt niin hyvin, että voisin oikein hehkuttaa, ja kun se hehkutuspäivä tulee niin saan kuulla että ei kannata, ei tuota kauaa kestä.

Parempi ehkä mennä pidemmällä perspektiivillä, että seitsemää huonoa vuotta seuraa seitsemän hyvää.

Ole oma itsesi, sillä kaikki muut ovat varattuja!

– Scarlet –

2 vastausta artikkeliin “Mitä sinulle kuuluu?”

  1. Laiza sanoo:

    Koitan olla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *