Mitä on jäsenkorjaus

Avainsanat: , , , , , , , ,

lilja tuutti

Niin moni kysyy, mitä on perinteinen jäsenkorjaus?

Oletko nyrjäyttänyt nilkan joskus ja sen jälkeen potenut kipeää nilkaa, polvea, lonkkaa ja varonut astumasta kipeällä jalalla( viikkoja ehkä kuukausia) Kehoon jää muisti tästä ja kenties asentovirhe. Nilkan parantumisen jälkeen, ehkä vuoden kuluttua polveen alkaa sattua. Et osaa yhdistää sitä nilkan loukkaamiseen. Lääkärissä käyt, polvi tutkitaan, ei löydy syytä. Vuosien kuluttua saattaa tulla selkäkipuja, eikä sieltäkään löydy ”vikaa”. Perinteisessä jäsenkorjauksessa selvitetään syy, mistä kipu on saanut alkunsa ja käsitellään koko keho. Asiakkaalle tulee usein ahaa elämyksiä hoidon aikana, ai niin olenhan minä nilkkani loukannut, siitä on vaan niin kauan. Hoidossa kevyesti, kivuttomasti poistetaan virheasentoja. Toivon, että oppisimme pitämään kehostamme hellästi huolta, kohtuus kaikessa, myös liikunnassa. Toivon, että oppisimme kuuntelemaan, mitä keho tarvitsee. Tänä päivänä kipu on usein merkki liikkumattomuudesta. Meillä on monenlaisia niveliä, pallonivel, sarananivel ja niitä olisi käytettävä niiden mukaisesti. Keho on kuin auto, vikoja tuppaa tulemaan, jollei autoa käytä ja aja välillä pitkiäkin matkoja. Samoin kuin käytät autoasi kevät ja syksyhuollossa, suosittelen sinulle kehon huolloksi perinteistä jäsenkorjausta.

Minulle kävi juuri näin muutama vuosi sitten. Oikea kantapääni kipeytyi kipeytymistään, ja kävin lääkärissä parin kuukauden välein, ja kalvopohjantulehdusta epäiltiin. Venyttelyt ei auttaneet, ja lopuksi se viimeinen keino oli kortisoonipiikki, mutta sekään ei auttanut ja särkylääkkeet joita sain, saivat minut painimaan karhujen kanssa öisin ja näkemään todella ikäviä painajaisia. Ei menny tripit ihan kohillensa.

Sitten muistin jäsenkorjauksen, eikä ole ensimmäinen kerta kun viimeisenä oljenkortena turvauduin siihen. Jalka oli ollut vuoden kipeä, ja viimeiset 4 kk olin nilkuttanut, ja en ollut voinut astua kantapäällä kunnolla. Jäsenkorjaus aloitettiin jalkapohjista, ja siellä nilkassa jokin napsahti ja se oli siinä.Kolme päivää myöhemmin 80% kivusta oli puff, poissa. Uusin käsittelyn 2kk myöhemmin ja sitten kaikki kivut olivat poissa.

Moni voi pitää tätä huuhaana, itse ajattelen asian näin että jos ei neljä eri lääkäriä, kortisoonipiikki ja lääkkeet pystyneet minua parantamaan, niin minua ei harmita lainkaan että kaksi jäsenkorjauskäsittelyä poisti kaiken kivun. Silläkään ei ole mitään tieteellistä tutkimuspohjaa että uskonko jäsenkorjaukseen vai en. Meillä ihmisillä on vaivoja ja välillä lääketiede pystyy parantamaan ne, ja välillä jäsenkorjaus tai kansanparannus. Tärkeintä on mielestäni ajatella asia siten, että sitä paranee tavalla tai toisella, ja tärkeintä on saada apua vaivoihinsa, vai mitä? Toinen ei poissulje toista.

Jäsenkorjaaja Bowie korjasi minut aikoinaan ehjäksi, joten olet Turun seudulla niin suosittelen kokeilemaan ♥

Sitten on taas guru Leila Kattilakoski, Kannuksessa pohojammaalla joka kouluttaa uusia jäsenkorjaajia. Hänelle on lähestulkoon aina useamman kuukauden jonot, mutta huhheijaa sanon vaan sen, että hänellä on kosketus kohillansa.

– Scarlet –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *