Lumene – Ajaton – Nordic ageless

Avainsanat: , , , , , , , ,

Olen jo vuosia käyttänyt Lumenen ihonhoitotuotteita. Sen lisäksi, että tuotteet ovat kotimaisia on minulle tärkeää, että tuotteet toimivat juuri minun ihollani. Vuosia kertyy mittariin tasaiseen tahtiin ja viimeistään 40+ jälkeen muutokset alkavat näkymään selvemmin kuin aiemmin tai siltä se ainakin omasta mielestä tuntuu.

Uusi Lumene AJATON on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista uudistumiskykyä. Kauneustrendeinä voittokulkuaan jatkaa superfoodien hyödyntäminen ihonhoidossa, mikä on hyvä asia, sillä marjojahan meidän metsistä löytyy.

Lumene AJATON -sarjan tuotteiden salaisuus on yhdistelmä puolukan kantasolu-uutetta, fermentoitua lakkaa, kanervan kukkauutetta ja puhdasta pohjoista lähdevettä.

Itse olen laittanut merkille, että ikääntyminen aiheuttaa ihon ohenemista ja veltostumista. Tämän myötä iho myös helposti kuivuu näin syksyisin ja punoittaa talvisin. Veltostuminenhan johtuu ihan siitä, että ihon luonnollinen suojamekanismi heikkenee ja silloin ihon kyky sitoa kosteutta laskee.

AJATON-tuotteet lupaavat tasoittaa ihon pintaa sekä ihon sävyä, samalla neutraloivat ihon punaisuutta ja palauttaa ihon kimmoisuutta sekä kosteuttaa ihoa runsaasti.

Ajaton sarja sisältää jopa 91 % luonnollisia raaka-aineita ja on 100 % vegaaninen. Iso plussa tästä.

Itse olen äärettömän tyytyväinen näihin Lumenelta saatuihin uusiin tuotteisiin ja seerumi on tämän syksyn kasvojen pelastaja. Nyt ei haittaa tuulet eikä sateet.

Ps. Lumenen verkkokauppa on nyt avattu ja saat ensimmäiseen tilaukseesi ilmaisen toimituksen, sekä 25% alennuksen käyttämällä koodia: LUMENE25

 

Kannattaa hyödyntää tarjous ja katsastaa mitä muita ihanuuksia verkkokaupasta löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *