Lovechock happiness inside

Avainsanat: , , , , , , ,

raakasuklaa chili kirsikka

Sain muutaman patukan orgaanista  lovechock suklaata blogiyhteistyön merkeissä.

Miten yksi suklaapatukka voi tehdä iloiseksi, muutakin kuin että se on uskomattoman hyvää tummaa raakasuklaata jonka sisuksiin on upotettu kirsikoita ja chiliä? No erityisen iloiseksi se teki siksi että sisällä oli rakkauskirje osittain kirjoitettuna, ja sen pystyi itse täydentämään ja lähettämään jollekin.

Minä päätin kirjoittaa rakkauskirjeen itselleni ajatuksella, ja muistutin itseäni vielä monta kertaa, että ensin on rakastettava itseään ennenkuin on valmis johonkin uuteen. Vielä en ole lähellekkään valmis mihinkään uuteen, mutta uskon, että sekin päivä vielä koittaa, ja se koittaa vasta sitten kun olen valmis.

Halaan itseäni joka päivä.

Sain hierojaltani ja energiahoitajaltani kauniin ja ajatusta herättävän neuvon. Hän sanoi minulle: Sen sijaan että kävelisit kädet ojossa ja halaisin muita ihmisiä, tulisi minun ensin halata itseäni ristien käden rinnoilleni ja ottaen käsivarsistani kiinni. Kätemme ovat sydämemme jatke, ja nyt minun täytyy kääntää kädet itseäni kohden ja antaa itselleni paljon rakkautta, sillä sitä ei kukaan muu juuri nyt tee.

Aion siis halata itseäni niin kauan, että tunnen että enää minun ei tarvitse, ja vasta sitten alan halaamaan muita.

I found a loveletter half written in my lovechock chokolade bar, and I desided to write and finish it. I wrote the letter to me, because I need plenty of healing, plenty of chocolade and tonns of hugs at the moment to be able to love myself after my divorse. The letter said it so lovely:

From the bottom of my heart I would like to tell you that You are a beautiful person and I am happy to have you in my life, I cherish our friendship/ our love/ you.

Because the truth is, that our hands are the continuenity of our hands, and first we must hug ourselves and love our selves before we can go and hug other people. There fore I will hug myself atleast once aday.

♥ ♥ ♥

– Scarlet –

6 vastausta artikkeliin “Lovechock happiness inside”

 1. Tiia k sanoo:

  Noi on jotain niin hyvää ja hieno brändi <3

  • Scarlet sanoo:

   Tiia K: Oli mulle uusi tuttavuus, mutta todella hyviä. Eivät ole liian makeita.
   Oli niin maut kohillaan että huh <3
   Ihanaa alkavaa viikkoa.

 2. Frida sanoo:

  Voimahaleja sinulle… kiedotaan siis kädet omat sydämen ympärille ja toistetaan samaa uudestaan ja uudestaan 🙂

 3. Hali parantaa – omakin <3

  • Scarlet sanoo:

   Lady of The Mess: Itselleen pitäisi osata olla armollinen <3
   Antaa anteeksi ja katsoa eteenpäin <3
   Ihanaa päivää sinulle sinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *