Lakritsi & Salmiakki festivaalit

Avainsanat: , , , , , ,

Lakritsi festivaali pantteri

Pantteri Fazer salmiakki

Lakritsi ja salmiakki festivaalit

Ihana ystäväni Tuija on järjestämässä jälleen kerran lakritsi & salmiakki festivaaleja suomeen. Tuija on super suosittu Ruotsissa, sillä siellä hän vetää areenat täyteen ja saa helposti 10.000 ihmistä vaeltamaan kohti salmiakkia ja lakritsia! Ei huono, sanon minä!

Uskallan sanoa, että Tuija tietää kaiken tarvittavan lakritsista ja suklaasta, sillä hän pyörittää Ruotsissa Choklad&Lakrits nimistä kauppaa.

♦ ♦ ♦

Olen aikoinani tavannut Tuijan ja hänen miehensä kun heidät kutsuttiin suomen salmiakkiyhdistyksen picnicille Suomenlinnaan. Salmiakkiyhdistyksen on perustanut kokkolasta lähtösin oleva Jukka Annala. Kyllä, me kokkolalaiset olemme levittäytyneet ammattiosaamisellamme vähän joka puolelle ja joka alalle;) Yhdistyksen jäsenet kokoontuvat joka vuosi Suomenlinnaan picnicin merkeissä maistelemaan ja tuomaroimaan mikä on vuoden paras salmiakki.

Yhdistyksen pikkujoulutkaan eivät ole jättäneet ketään kylymäksi, varsinkin silloin kun pohojammaan vahvistus on tullut Isolle kirkolle polokemaan tahtia:)

Nyt vain maistelemaan ja tapaamaan toisia salmari ystäviä.

♦ ♦ ♦

2 vastausta artikkeliin “Lakritsi & Salmiakki festivaalit”

 1. Jenni/MeidänKoti sanoo:

  Voi eiii kun kaikki kiva on aina niin kaukana ja/tai tämäkin liian lyhyellä varoitusajalla. Olis niin ollut mun juttu. 😀

  • Scarlet sanoo:

   Jenni/ MeidänKoti: Älä muuta sano, aina liian kaukana…mutta, mutta…mulla on tuohon loistava vastine tiedossa 🙂
   laitan meiliä sinulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *