Kunnon tyynyt upposivat oikeaan päähään

Avainsanat: , , , , ,

Jensen beds

Jensen tyynyt

Jensen dynor

Tiedättekö mitä! Nyt kävi niin mieletön tuuri, että voitin instragramista Jensen bedsien 2 Temp Smart tyynyä. Eikä ihan mitä vain tyynyjä vaan maailman parhaimmat tyynyt.

Ei ole mikään valtionsalaisuus, että olen kärsinyt niska- ja hartiakivuista koko ikäni. En tosin ole koskaan viitsinyt panostaa laadukkaisiin tyynyihin. Joskus aikoinani minulla oli niitä aaltomallisia vaahtomuovisia terveystyynyjä mutta ne ei oikein ollut minun juttu. Epämukavaa nukkua joku kaukalo niskan alla.

Nyt sitten voitin TempSmart lämpösäätöiset tyynyt jotka aktiivisesti tasaavat lämpötilanvaihtelua, jotka aiheuttavat rauhatonta nukkumista. Näissä tyynyissä on miljoonia pieniä mikrokapseleita jotka jatkuvasti mukautuvat ihon ilmastoon ja varaavat sekä absorboivat ja luovuttavat ylimääräistä lämpöä tarpeen mukaan. Tyynyn korkeutta on helppo säädellä itse, sillä mukaan tulee pussi johon voi ottaa ylimääräiset fyllingit tyynystä talteen. Tyynyt voi pestä 60 asteessa ja rumpukuivata.

Kolmen yön jälkeen heräsin aamulla siihen hämmennyksen tilaan, että jokin ei ole kohillansa. Nimittäin, liki kaikki niskakivut olivat hävinneet ja hartioita ei kinnannut ensi töikseen kun silimänsä sai auki. Eikä pääni myöskään ollut läpimärkä. Oletan, että se on tyynyjen ansiota sillä elämäni ei ole muuttunut mitenkään noina kolmena päivänä. Meillä tullaan kyllä jatkossakin nukkumaan näillä tyynyillä ja tutustumaan tyyny- ja sänkymallistoihin oikein ajatuksen kera.

Kiitos, että arpaonni osui kohdalleni.

Tyynyt upposivat oikeaan päähän;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *