Kielot kukkivat ja Kokkola herää kesäkuuhun

Avainsanat: , , , , , ,

Kielot

kielot kukkakauppa mari havia

Kielot kukkivat

Kielot kukkivat Mari Havian kukkakaupassa Torikadulla, täällä Kokkolassa. Marilla oli myös taivaallisen kauniita valkoisia pioneja saatavilla, tällä kertaa kielot kuitenkin veivät voiton kun niiden saanti on kovin lyhytaikaista.

Kesäkuu on alkanut sangen helteisissä merkeissä ja kaupunki on herännyt eloon ja hymyyn, toivottavasti ihmisten hymyt eivät hyydy, vaikka sää kuulema viileneekin.

Olen tässä puuhastellut kaikenlaista loppuvuotta ajatellen ja Kokkolan Lucia-mummo tiimi alkaa olemaan kasassa. Enää yksi tähti pitäisi saada paikalle, jahka saan hänet kiinni niin katsotaan miten käy.

Olen myös ollut puhumassa Isokadun yrittäjille ja Kokkolan kaupungin kehittäjille useampaan otteeseen mitä, miten ja kuinka helepolla jotkut asiat ovat toteutettavissa kun on ympärillä ihmisiä jotka ovat yhtä innostuneita kuin minä.

Tänä vuonna järjestän yhden toisen bloggarin kanssa upean tapahtuman heinäkuulle josta luonnollisesti kerron kohta enemmän. Moni asia tyssää siihen, että aina jonkun pitäisi tehdä se. No, tällä kertaa me päätimme tehdä, eikä siinä sen kummempaa. Iso tiimi ja innostuneet ihmiset on saatu hetkessä kasaan ja homma alkaa olemaan yrittäjiä myöten valmis. Muutama lupa-asia kuntoon ja se olla siinä. Itse kutsuisin tätä kokeilevaksi kulttuurikehittämiseksi, sillä me emme juurikaan kokousta. Me tiedämme, että jokainen osaa ja tekee oman osuutensa ja sitten vain tehdään. Helppoa kuin heinänteko;)

Mainonta ja markkinointi on helppoa ja mukavaa ja on ollut ihana löytää uusia bloggareita jotka ovat heti tarttuneet ideaan ja lähteneet mainostamaan juttuamme. Sama pätee yrittäjiin, ei riitä yksinomaan, että yksi kertoo vaan yhdessä pistetään viidakkorumpu pauhaamaan ja alta aikayksikön meillä on festarit kasassa.

Yhdessä olemme Me.

Wentus Blues Band on ylittänyt itsensä ja monen vuoden uurastus on valmis, nimittäin Dylan suomeksi levy jossa mukana on  mm Anssi Kela, Paleface, Pelle Miljoona, Mika & Ninni Poijärvi ja J. Karjalainen sekä elämää suurempi biisi jonka Mariska on kääntänyt ja esittää eli Mun ainoo rakkautein (Make you feel my love), jonka myös Adele on esittänyt. Tällä kertaa Mariska vetää pisteet kotiin ♥

Käykäähän kuuntelemassa juutubessa ja hankkikaa loistava levy kesää varten.

Cannesissakin meni moni asia täydellisesti maaliin. Onnea vielä kerran Kuosmasen Juholle ja tiimille.

Paapii Design veti kans yrittäjäpalkinnon kotiin.

Kokkolasta suomen kulttuuri pääkaupunki.

Se on kesäkuu ja Lauri Tähkän uusi Morsian musavideokin on ilmestynyt ja ai että se on kaunis ja Lauri Komia!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *