Kiehl´s

Avainsanat: , , , , ,

Kiehl´s

Kiehls midnight recovery concentrate

Päätin satsata kertalaakista vähän ihmeitä tekeviin öljyihin ja voiteisiin. Tuosta Kiehl´sin midnight recoverysta (öljyseerumista) on jaksettu jankuttaa jo niin monta vuotta jokaisessa naistenlehdessä, että päätin antaa sille mahdollisuuden kun nuo edelliset voiteet eivät ole juurikaan tehneet yhtään mitään. Hinta ei ole paha, olikohan 42 euroa, ja kolme tippaa riittää, joten tuo pullo kestää sitten monta vuotta. Lieneekö naamassani niin syvät joen uomat kun öljy imeytyy hyvin ja iho on aamulla silkin pehmeä. Riittää vakuuttamaan minut ja olemaan tyytyväinen.

sisältää: caprylic/capric triglyceride, dicaprylyl carbonate, squalane, rosa canina fruit oil, evening primrose oil, jojoba seed oil, coriander seed oil, tocopherol, lavender oil, pelargonium graveolens flower oil, linalool, rosemary leaf oil, citronellol, geraniol, lavandula hybrida oil. Tämän eliksiirin ainesosista 99,8% on luonnollista alkuperää.

Päivävoide on loistava, paksua ja 30 suojakerrointa mutta ei jää tahmaiseksi, vaan jälleen kerran uppoaa ilmeisesti suurimpiin halkeamiin. Silmän ympärysvoide ei avaa silmiäni, lupauksesta huolimatta.

Mutta kyllä, voin suositella.

Stockmannin kellon alta sisälle, ja heti vasemmalla muutaman metrin päästä löydät Kiehl´sin. Käsittääkseni lippulaivaliike vain käväisi Isolla kirkolla, kadotakseen pois? Ulkomailtahan sitten saa tilattua helposti kotiin, ja hinnat ovat monesti paljon edullisempia. Voit valita.

Luonnonkosmetiikka on aina luonnon kosmetiikka.

– Scarlet –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *