Karin välittää ruokaa suurperheille ja työttömille

Avainsanat: , , , , ,

auringonkukkia

Kun kerran aloitin Petristä, Seinäjoelta niin jatketaan Karin Toivolaan joka asuu Vaasassa. Karin välittää ruokaa suurperheille ja työttömille. Oranssilaputetut ruuat hän hakee lähikaupasta illalla ja kuskaa ne niille jotka sitä tarvitsevat. Aikaa tähän kuluu puolisen tuntia illassa ja ihmiset löytyvät Vaasan lähimmäisyhdistyksen kautta, josta he ovat pyytäneet apua. Voit lukea koko artikkelin Kodinkuvalehdestä täältä, klik.

Yksi asia yhdistää ihmisiä jotka auttavat näin vilpittömästi toisia on se, että he ovat itse kokeneet suuria menetyksiä, vastoinkäymisiä, sairauksia tai kuolemaa. Edellisen postauksen Petriä ja Kariniakin yhdistää eletty elämä, joka ei aina ole mennyt ihan suoraan omien suunnitelmien mukaan. Minulla on itsellänikin oma lehemä ojassa, sillä olen saanut kohdata elämäni varrella yhtä sun toista ja juuri nämä suuret haasteet ovat saaneet minut auttamaan entistä enemmän, sen lisäksi että auttaminen ja antaminen ei ole itseltä pois. Päinvastoin aivan kuten Karinkin on inspiroitunut samasta elokuvasta kuin itse aikoinani niin eiköhän anneta hyvän kiertää?

Leffa: Anna hyvän kiertää.

Elokuvassa pieni poika päättää muuttaa suuresti kolmen ihmisen elämää, jotka puolestaan tekevät kolmelle ihmiselle taas palveluksen tai auttavat ja näin hyvä leviää.

Haastankin nyt kenet tahansa bloggarin tai lukijan siellä ruudun toisella puolen jakamaan tämän postauksen edes yhdelle kaverille joka voisi inspiroitua Karinista ja ryhtyä omalla paikkakunnalla järjestämään vastaanlaista toimintaa.

Katsotaan, lähteekö hyvä leviämään.

Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *