Hetkessä olemista

Avainsanat: , , , ,

ikea

Iltasanomissa luki, että Jeesus meni taivaaseen. Meillä nukuttiin liki kellon ympäri. Itse heräsin 10h unien jälkeen, ja katselin vieressäni  nukkuvaa lasta seuraavan tunnin ajan, ja tunsin vain Kiitollisuutta. Mitä minä tekisinkään ilman tuota ihanaa muksua? Maailmani ja elämäni olisi niin toisenlaista. Ei mene montaa vuotta kun tuo lapsi on teini, ja sitten aikuinen ja muuttaa pian pois kotoa ja aloittaa oman, itsensä näköisen elämän.

Tänään on syöty hampurilaisia, pelattu pleikalla ja kateltu lastenohjelmia yhdessä. Ei ole kiire minnekään. Iltapäivä vietettiin ihanan uuden ystävän luona ♥ ja päätin, että haluan muuttaa samaan taloon asumaan, oli niin isot ja valoisat huoneet että olin myyty jo eteisessä.

Minulla oli viimeinen tentti kolme päivää sitten, ja vasta nyt alan hellittämään ja relaamaan. Tajuan että vasta syyskuussa seuraavan kerran opiskelua, mikä on äärettömän hyvä asia, sillä olen opiskellut aivan hullunlailla reilu vuoden. Perus- ja aineopinnot ovat kasassa, erinomaisin arvosanoin. Työnohessa homma jatkuukin, ja kirjojen kieli muuttuu englanniksi asioiden syventyessä. Mielestäni aikuisiän opiskelu on jotain uskomattoman antoisaa, vaikka se onkin ajoittain raskasta. Hienoa, että meillä on mahdollisuus valita. Valita miksi me haluamme opiskella ja tulla.

Minä tiedän vasta nyt, miksi minä haluan tulla, ja sitä kohden suuntaan katseeni ja teen järjestelmällisesti töitä tuon saavuttamiseksi.

Nauttikaahan päivästä, ja juuri tästä hetkestä.

– Scarlet –

2 vastausta artikkeliin “Hetkessä olemista”

  1. Pieni Lintu sanoo:

    Söpöt varpaa! <3

    • Scarlet sanoo:

      Pieni Lintu: Eikös 🙂 Mikä siinä onkin, että pienet varpaat on niin ihkuja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *