Eucerin uutuuksia

Avainsanat: , , , , , ,

Eucerin

Eucetin sun creme tinted

Eucerin anti-age

Hirveesti ei oo aurinkoa näkynyt vielä näillä leveyspiireillä mutta kohta, kohta näkyy ja paistaa. Jos ei paista täällä, niin mennään sitten lähemmäksi aurinkoa jos ei muuta keksitä.

Eucerin on lanseerattu kaksi todella hyvää aurinkovoidetta. Toinen on sävyttävä ja kaikesta huolimatta, että medium sävy alussa näyttää tummalta iholla, niin ei se sitä levityksen jälkeen kuitenkaan ole vaan juuri passeli. Nämähän ovat myös allergiaan taipuvaiselle, herkälle iholle ja lapsille pelastus. Suurin osa Eucerinin tuotteista on hajusteettomia ja väriaineettomia sekä voiteissa on erittäin korkealaatuinen UVA/UVB-suojajärjestelmä.

Olen siirtynyt jo muutama vuosi sitten SPF 50 suojiin. Sama pätee kehoon kuin kasvoihinkin, sillä ihon palaminen ja vaurioituminen ei ole leikin asia. Muistaakseni oli niin, että jos poltat ihosi, on se vaurioitunut ja erityisen altis auringossa palamiselle vielä muutamana seuraavanakin vuonna. Joten kunnon suojakertoimia kannattaa käyttää niin itsellä kuin lapsellakin.

Koostumus oli miellyttävä, ei liian paksua eikä liian vetistä. Imeytyy hyvin eikä jää tahmeaksi ja jälleen kerran mikä parasta.

Pieni, käsilaukkuun solahtava pumppupullo!

Pumppupullo!

Löydät nämä lähimmästä apteekistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *