Elämä on omia valintoja täynnä

Avainsanat: , , , , ,

over

Elämä on valintoja.

Elämään kuuluu aina molemmat kolikon kääntöpuolet ja rikkaita ovat he, jotka pääsevät tutustumaan kolikon molempiin puoliin. Tosin se hinta voi sillä hetkellä tuntua turhan kalliilta mutta loppupelissä se on lottovoitto.

Rikkaimpia ovat mielestäni he jotka kykenevät kaiken keskellä muuttumaan, sillä mikään ei ole voimakkaampaa ja kantavampaa kuin muutos. Onnistuakseen tulee kuitenkin halu muutokseen olla todellakin vahva, sillä sinä olet se ainoa ihminen joka voi sen muutoksen toteuttaa.

On ihmisiä jotka voivat pistää muutoksia ja maanvyöryjä liikeelle mutta vain itse voi todellisen muutoksen saada aikaiseksi. Hyvin harva meistä uskaltaa lähteä tälle muutoksen tielle, sillä se on ehkä elämän yksi pelottavimmista reiteistä, sillä se on suora tie omaan itseemme ja matkalla sinne joutuu kohtaamaan monta virhettä, erhettä ja puuttellisuutta jotka tulee käsitellä jotta voi päästä itsensä kanssa maaliin.

Toisia ei käy muuttaminen eikä edes yrittäminen.

Vain omaa käytöstään voi muuttaa ja täytyy myös muistaa, että sitä on myös vastuussa vain itsestään ja omasta muutoksestaan.

Mitä se muutos vaatii toteutuakseen?

Se vaatii tahtotilan ja vahvan halun, sillä mitään muuta voimavaraa se ei saa itselleen tuolle alkusysäykselle. Se tarvii myös ymmärryksen siitä, että kokee ja päättää, että on tarpeeksi arvokas saavuttaakseen jotain muuta kuin sen vanhan totutun tai huonoksi todetun.

Muutos vaatii todella paljon mutta kerran sen koettuaan ihminen tietää, että mikä tahansa on mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *