Annan pois sitä mitä haluan

Avainsanat: , , , , , , , , , , ,

pionit ja daisy

Joka kerta kun sinulta ”puuttuu” jotakin tai ”tarvitset” jotakin, anna ensin itse sitä mitä tarvitset – ja saat sitä takaisin ämpärikaupalla.

Tämä pätee kaikkeen, oli kyseessä sitten raha, hymy, rakkaus tai ystävyys. Tiedän että se on usein viimeinen asia, joka ihmisille tulee tuollaisessa tilanteessa mieleen, mutta minulla se toimii aina.

Annan mitä haluan.

-Robert T. Kiyosaki-

Näin sanottiin Positiivareiden sivulla eilen, ja voi veljet kun se onkin totta.

Ennen en uskonut tällaiseen lainkaan, mutta jotenkin oma elämä on koulinut minua, ja saanut minut(kin) katsomaan itseäni ja maailmaa aivan uusin silmin. Jujuhan on siinä, että ensin sinun täytyy mennä tosi syvälle itseesi ja omaan käytökseesi eikä toisiin ihmisiin ja heidän tapaansa toimia.

Muutamat viime vuodet olen antanut, antanut ja jälleen kerran antanut selekä vääränä toisille, tosin ihan omasta halustani haluten uskoa, että kyllä se hyvä tulee takaisin. Sitten noina parina vuotena ei tapahtunutkaan mitään muuta kuin toinen toistaan suurempia vastoinkäymisiä. Oloni oli kuin olisin kävellyt Kiinan muurin vartta pitkin, ja porttia toiselle puolelle ei vain tullut vastaan. Se vain jatkui ja jatkui. Muutaman kerran olin todella vihainen, katkera ja pettynyt sillä kaikilla muillahan meni minun mielestäni koko ajan tosin hyvin.

Mahtavaa miten ihminen voi kuvitella tuollaista, että toisilla on kaikki hyvin, ja sitä on itse universumin ainoa jolla kaikilla tasoilla haraa vastaan. Tosin astrologian puolelta selvisikin, että Jupiter on jarruttanut kaikkea elämässäni, ja ihan ilman mitään sen suurempaa syytä. Ai kun kiva, on kuulema löysännyt otettaan tuo Jupiter veitikka sitten viime päivien.

Ajattelin, että jos voin kuvitella että kaikilla muilla on asiat hyvin, onni ja hyvät asiat kulkeutuvat vain heidän luokseen, niin päätin että voinhan minä muuttaa ajattelutapaani. Päätin, että jos heillekin, niin miksipä ei minullekin? Niin miksipä? Nyt on pikkuhiljaa palaset alkaneet loksahdella kahden vuoden kurjuuden jälkeen paikoilleen, mutta se on vaatinut sen, että matto on vedetty pariinkin otteeseen altani pois, ja juuri kun olen ollut nousemassa ylös niin minut on varmuuden vuoksi tönäisty takasin maahan.

Väkitukkona päätin että ei enää. Piste. Sitten olen vain päättänyt ja uskokaa tai älkää, niin pieniä hyviä asioita on alkanut tapahtumaan minulle(kin). Ne hyvät asiat eivät ole vain toisten etuoikeus, ne ovat meidän jokaisen oikeus. Muista se ensi kerralla kun sinulla kinnaa tosi paljon ja mielesi on mustaakin mustempi.

Kun haluaa hyvää toisille ja tekee hyvää se tulee väistämättä takaisin.

Jos et vielä ole tutustunut positiivareihin niin suosittelen aloittamaan vaikka ihan tilaamalla heidän ajatusten aamiaisen. Se on sellainen kiva pikku juttu, että joka arki-aamu sinua odottaa pieni ajatus, aforismi jolla on hyvä aloittaa ihana päivä.

Positiivareiden missio on:

Lisäämme … Positiivisuutta
Edistämme … Hyvinvointia
Avaamme … Salaisuuksien verhot
Tuotamme … Onnistumisten työkaluja
Kannustamme … Itseluottamukseen
Rohkaisemme … Toimintaan
Yllytämme … Kokemaan elämän seikkailun

♥ ♥ ♥

ps. viikon blogi vinkkinä: Minäkö Keski-ikäinen?

Tiian lifestyle blogissa puhutaan avoimesti naisten vaivoista ilman kiertelyä ja kaartelua huumorilla sävyttäen. Tässä Tiian vinkki ja linkki siihen miten naisten parta lähtee!

Tiian blogista ei voi muuta kuin tykätä, ja tulen aina niin hyvälle tuulelle sillä Tiiallakin Elämä on aina välillä.  Käykäähän kurkkaamassa, et tule pettymään.

– Scarlet –

4 vastausta artikkeliin “Annan pois sitä mitä haluan”

 1. Tiia K sanoo:

  Loistava teksti ja paljon mietteitä joita täälläkin tullut pyöriteltyä. Vaikka kuinka olisi positiivinen ja hyvä, niin väkisinkin vastoinkäymisiä tulee kaikille. Jos ei ihminen koe niitäkin, miten sitten voisi tietää mitä todellinen onni on.

  Kaikki kuitenkin lähtee viime kädessä omasta ajattelumallista ja juuri parempi aina katsoa peiliin, kuin syytellä. <3

  Kiitos niin paljon blogisuosituksista, kuten tässä jo kirjoititkin hyvähän lähtee pian kiertoon <3

  Aurinkoa päivään! <3

  • Scarlet sanoo:

   Tiia K: Kiitos <3 Se on monesti se peiliin katsominen kaikkein vaikeinta, oli se katsomisen syy sitten mikä tahansa.
   Kyllähän tämä elämä on yhtä vuoristorataa, toisilla mutkat ja pudotukset ovat hurjempia kuin toisilla eikä sille oikein voi mitään:)

   Olen niin iloinen itsekin, kun olen löytänyt uusia blogeja joiden kohderyhmään kuulun. Tuo bittimaailma kun on täynnä kaikkea, ja
   välillä sitä ei näe metsää puilta ja jää väärille nurkille pyörimään 😉

   Aurinkoa takas 🙂

 2. Marina sanoo:

  Oli tosi kiva kirjoitus <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *