Kipinä 2019 soittakaa Paranoid!

Avainsanat: , , , , , ,

Tony Iommi of Heaven and Hell performs at Chicago’s Charter One Pavilion on June 11, 2009. Photo by Adam Bielawki

Legendaarisen Black Sabbathin kitaristi Tony Iommi tulee syyskuussa Kokkolassa järjestettävän Kipinä-tapahtuman pääpuhujaksi. Muina puhujina ovat Liverpool-tähti Ian Rush ja Ruotsin ex-pääministeri Göran Persson. Ite täyty googlettaa tuo jalakapalloilija, sillä se ei sanonu minulle mitään. Siihen nähden, että isäni ja veljeni ovat pelanneet futista ja olen varttunut ja elän Kokkolassa mutta jalkapallo on se yksi ja ainoa asia, joka ei ole saavuttanut tietosuuttani sitten millään tasolla. Tiedän mikä on pallo ja kulmapotku on mutta siihen se sitten jääkin.

Kipinän takana on nainen nimeltä Erica Roiko ja Erica haluaa Kipinälle Pohjoismaiden suurimman konferenssi tittelin, ja en kuulkaas epäile hetkeäkään etteikö hän siinä onnistuisi muutaman vuoden sisällä.

Kokkola tosin on kaupunkina siitä mielenkiintoinen, että täältä sikiää maailmanluokan osaajia ihan jokaiselle luovalle alalle, joita palkitaan maailmanluokan palkinnoilla, mutta samalla kaupungissa on kourallinen ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa torpatakseen kaiken hyvän ja luovan, joka ei kustanna heidän lompakostaan sitten pennin hyrrää. Miksi? Jaa-aa salaliittoteorioina voidaan pitää kateutta tai kateutta.

Mitä enemmän kulttuuririentoja ja hyviä konsepteja täällä yritetään lannistaa, lakaista pois ja torpata, sitä enemmän yhteisöllisyys kasvaa ja me-henki kukoistaa. Kiitos tämän vastatuulen on muutos koko ajan vain parempaan suuntaan ja ihmiset löytävät toisensa ja haluavat toisilleen pelkkää hyvää. Mahtavinta tässä on se, että sitä hyvää jaetaan ja se kiertää hyvin.

Soittakaa Paranoid!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *